Praizvedba komedije Ufuraj se i pukni Ljubomira Kerekeša

HNK u VAraždinu: Ljubomir Kerekeš, Ufuraj se i pukni, red. Ljubomir KerekešNa velikoj sceni HNK u Varaždinu 5. ožujka održana je pretpremijera 7. ožujka praizvedba, a 8. ožujka premijera autorske komedije Ljubomira Kerekeša Ufuraj se i pukni koja na specifičan način progovara o dva brata na životnoj prekretnici. Što studirati i zašto, odluka pada na studij glume. Uz pomoć susjeda supervizora, Krunoslav i Zoki kreću u nemoguću misiju…
U predstavi igraju mladi akademski glumci Zoran Pribičević i Jan Kerekeš te prvak drame zagrebačkog HNK,-a Varaždinac Ljubomir Kerekeš.

Ufuraj se i pukni premijerno je izvedena u sklopu Tjedna smijeha Ljubomira Kerekeša, kulturne manifestacije autorskih kazališnih predstava održane u varaždinskom HNK-u od 4. do 11. ožujka 2012. godine. 

U okviru Tjedna smijeha izvedene su predstave Gola u kavezu Olje Runjić u izvedbi Kazališta Moruzgva i režiji Ivana Lea Leme, Debitanti, Skupština i Povratak ratnika Ljubomira Kerekeša i Dimnjačar Mirka Keleka (u povodu 20. godišnjice igranja monodrame). Sponzori 3. tjedna smijeha i predstava bili su: Karlovačka pivovara, Derma, Automobil Lončar, Kos Transporti, TP Varaždin, Megaspel i Tiskara TIVA.