Scena Gorica gostuje s predstavom Nikolaja Koljade Murlin Munro

U utorak, 18.rujna u 19,30 sati na Velikoj sceni HNK u Varaždinu gostovala je Scena Gorica s predstavom Nikolaja Koljade Murlin Munro u režiji Borisa Svrtana. U predstavi glume Mirela Videk, Ivana Buljan Legati, Ivan Ožegović i Filip Detelić.
Murlin Munro je komad suvremenog ruskog dramatičara Nikolaja Koljade čija se djela izvode na pozornicama širom svijeta. Njegove su drame višeslojne, duhovite, a posebno je intrigantno njegovo prikazivanje tranzicijskog raspada društva i osobnosti, što je tema bliska i hrvatskom stanju duša. Četiri različite osobe, svaka sa svojom životnom pričom, zapele su između prošlosti i budućnosti. Razrješenje njihove situacije je neobično.

UPISI U KAZALIŠNI STUDIO MLADIH HNK U VARAŽDINU

Kazališni studio mladihUpisi u Kazališni studio mladih u šk. god. 2012-2013. održavaju se od ponedjeljka 17. do subote 22. rujna 2012. u prostorijama Kazališta u Cesarčevoj 1 (službeni ulaz),  radnim danom od 11,00 do 17,00 i subotom od 11,00 do 14,00. Upisi će se nastaviti i poslije navedenog datuma ako bude mjesta u nastavnim skupinama. U Kazališni studio mladih upisujemo djecu i mladež od 1. razreda osnovne škole do studentske dobi. Na upisu nema audicije, već se polaznici upisuju do popune nastavne skupine njihove dobi. Za sve obavijesti o upisu u KSM u šk.god. 2012-2013. kliknite ovdje.